‘Multitasken’, dat is geen vies woord bij ’t Lieve Leven

Trots op deze mooie recensie over Restaurant 't Lieve Leven en chef Hylke in het Brabants Dagblad van 16 juni jl. Hieronder vindt u een korte samenvatting. Wilt u het originele artikel lezen, klik dan op de button onderaan deze tekst of op de foto van het artikel. U wordt dan automatisch doorverwezen naar de website van het Brabants Dagblad. 

Zien wij u ook een keertje in ons restaurant?

"Bij restaurant 't Lieve Leven in Vught kijk je niet alleen bij de kok op de vingers, hij is ook sommelier en serveert zijn fraai bereide gerechten zelf.

En de rust die van dit alles uitgaat, is werkelijk bewonderingswaardig. We genieten nog even van de chef en zijn 'multitasken'. De rust waarmee hij achter het fornuis de goed voorbereide gerechten afwerkt en serveert is bewonderingswaardig. Tussendoor schenkt hij wijn en heeft hij ook nog tijd voor een praatje met de gasten. De gerechten zitten bomvol smaak, zijn vers en worden mooi geserveerd."

Team 't Lieve Leven
Recensie 't Lieve Leven