Gault&Millau

Geweldig nieuws, ’t Lieve Leven staat in de Gault&Millau! 

Vandaag vond de gidslancering en awarduitreiking van Gault&Millau Nederland 2023 plaats vanuit TivoliVredenburg in Utrecht.

Hieronder vind je de recensie die ook is te lezen op de website van Gault&Millau.

“In hartje Vught toont Hylke Van Hout solo zijn kunnen als gastheer, sommelier, maître en chef. Vanuit de open keuken die een kwart van zijn knus huiskamerrestaurant inneemt, brengt hij een verrassingsmenu in vier tot zes gangen opgebouwd rond nobele producten. Gerechten zijn royaal bemeten en evenwichtig gedoseerd zoals een bereiding van flinke langoustines voorzien van perfecte cuisson en garnituur met onder meer spitskool, wortel beurre blanc, galanga, bisque en furikake. Knap hoe hij alles strak geregisseerd en vriendelijk in de hand houdt en eveneens in return voor de beperking van één menu de prijzen zeer vriendelijk houdt. ’t Lieve Leven is nieuw in de gids en komt binnen met een koksmuts die de chef met niemand moet delen.”

Hier zijn wij natuurlijk super trots op.

Team ’t Lieve Leven

Gault&Millau - Lieve Leven

Gault&Millau is een Frans bedrijf dat in meerdere landen gastronomiegidsen uitgeeft, waaronder sinds 2008 een gids in Nederland. Gault&Millau is bedacht door Henry Gault en Christian Millau, die in 1969 het eerste gastronomische tijdschrift voor Parijzenaren creëerden. Hierin werden de aanbevelingen voor de beste restaurants gedaan. Koksmutsen worden uitgereikt aan de bovengemiddelde restaurants, de punten zijn weggelegd voor de toplaag.