Ons Restaurant

Lieve Leven

Koken voor mij is; ‘Creatief bezig zijn om onze gasten te verrassen met pure en eerlijke smaken. Telkens weer de gasten verrassen met combinaties met een knipoog. Vertrouwd genieten, maar dan even anders! Dit kan in zowel wijn als spijs… Of juist de unieke combinatie van beide. Het is deze uitdaging die mij elke dag weer naar de keuken verleidt in Vught.’

Geniet van de eerlijke smaken in onze huiskamer: aan tafel bij Hylke. Optimaal proeven van ’t Lieve Leven doe je natuurlijk met ons Menu van de Chef. Proef gerechten in 4, 5 of 6 gangen en laat u verrassen én verwennen. Wanneer u kiest voor het Menu van de Chef, creëert chef Hylke een persoonlijke selectie van tongstrelende gerechten van onze ‘a la carte’ kaart voor u. De samenstelling van dit Menu wisselt wekelijks.

Om het proeven en genieten compleet te maken serveren wij bij onze menu’s uitstekende wijnen per glas. Vraag naar de wijnkaart voor meer informatie en laat u adviseren.

Reserveren

We kijken er naar uit u binnenkort te mogen verwelkomen in ons restaurant in Vught voor een gastronomische ervaring in de informele en gastvrije omgeving van ’t Lieve Leven.